Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че Манчестър Сити е заслужил определенията като най-добър

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че Манчестър Сити е заслужил определенията като най-добър
Коментари Харесай

Артета: Срещу Сити трябва да говорим на терена

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че Манчестър Сити е заслужил определенията като най-хубав тим в света, повишавайки представянето си до равнища, които не са виждани до този миг в света на футбола, само че той и неговите играчи би трябвало да създадат всичко допустимо да завоюват дербито сред двата отбора в неделя.

Испанецът акцентира, че триумф в срещата ще има огромно значение, защото може да повлияе като голям тласък, само че в това време не е определящ, защото има задоволително срещи до края на сезона.

" Имахме няколко срещи с тях във ФА Къп и за Къмюнити шийлд. Те са тим, който подвигна представянето си до равнища, които не бяха виждани до този миг във футбола, само че ние би трябвало да поддържаме това движение и това се опитваме да се оправим. Ние научихме доста неща от тях и в последните две или три години съкратяваме разликата.

Трябва да продължим по този метод, с цел да станем по-добри от тях. Имам цялостна религия и доверие в моите играчи. Трябва да покажем какво можем на терена, останалото са единствено приказки, ” стартира напълно по тематиката Артета.

След това испанецът още веднъж подсети за отличните си връзки с Хосеп Гуардиола, само че бе безапелационен, че той е експерт и това няма да промени подходя му.

“Той има моето удивление и това, което усещам, не се е трансформирало. Той е най-хубавият треньор в света с доста пред останалите. Харесваше ми да работя с него и това ще си остане по този начин вечно. Но нещата са такива, каквито са. Не се чувстваш друго във връзка с индивида, само че действаш като експерт. Вероятно бих предпочел да се изправя против някой различен, към който нямам тези усеща, само че и двамата ще желаеме да спечелим, ” добави испанецът.

Наставникът още веднъж подсети на играчите и почитателите, че в последна сметка те би трябвало да се насладят на момента и да не престават да следват начертания път.

“Обичам силата към моя тим, усмивките. Футболистите желаеха да упражняват през вчерашния ден. Трябва да хванем момента, само че също по този начин да сме поредни и да забележим до каква степен можем да стигнем.

Това е доста огромен мач и за двата тима, тъй като може да даде голям подтик, в случай че спечелим, само че въпреки всичко има задоволително мачове до края на сезона, които би трябвало да бъдат извоювани, с цел да стигнеш до купата, ” разяснява обстановката Артета и удостовери, че има вяра контузените Букайо Сака, Габриел Мартинели и Габриел Магаляеш:

“Да, има късмет, въпреки че към момента не упражняват. Утре имаме още една подготовка, тъй че има късмет да могат да се включат и да бъдат разполагаем, ” приключи испанецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР